20. 04. 2017
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Vážení přátelé a obchodní partneři,

rádi bychom vás informovali, že společnost KARLIN PORT REAL ESTATE před několika týdny úspěšně dokončila další realitní transakci.

Naše skupina, vedená společníky Miloradem Miškovičem a Mikim Goldshteinem, ve spolupráci se dvěma investičními partnery získala dvě m související výnosová realitní aktiva v Praze 5 za přibližně 22 milionů eur.

Společnost KARLIN PORT REAL ESTATE by ráda poděkovala daňovým a auditním poradcům z firmy Deloitte, jakož i právním poradcům z kanceláří Havel, Holásek & Partners a VHK Partners, za spolupráci při této složité transakci.

Dále bychom vás chtěli informovat, že tým společnosti KARLIN PORT REAL ESTATE se během posledních 12 měsíců podílel na dalších dvou úspěšných akvizicích v Praze. Celková investice u posledních tří projektů dosáhla přibližně 100 milionů eur.

Jsme velmi rádi, že noví investiční partneři mohou sdílet naše vynikající znalosti trhu, bohaté zkušenosti, skvělou reputaci a profesionální přístup – to vše ve spojení s naším pozitivním, energickým a přátelským přístupem.

Pan Milorad Mišković je realitní odborník s 20letou zkušeností na trhu s nemovitostmi v Praze, České republice a jihovýchodní Evropě. Svou kariéru začal v jedné z předních realitních poradních skupin, Muller International, a poté pracoval pro společnost Jones Lang LaSalle. Později působil jako obchodní ředitel a partner v přední pražské realitní developerské společnosti Karlin Group a jako CEO pro obchodní rozvoj v jedné z největších rezidenčních developerských skupin Daramis.

Pan Miškovič je partnerem společností Karlin Port Real Estate, ECP Real Estate, ECPI Energie a PanContinental Group. V současné době působí také jako poradce předsedy představenstva Sekyra Group a jako poradce prezidenta Česko-čínského podnikatelského fóra.

Pan Miki Goldshtein je realitní odborník s 12letou zkušeností na trhu s nemovitostmi v Praze, České republice a jihovýchodní Evropě. Svou kariéru začal u jedné z nejvýznamnějších developerských společností v regionu, Ronson Poland. Působil jako finanční a generální ředitel izraelské realitní společnosti Neocity Group a jako finanční ředitel pražské rezidenční developerské skupiny Daramis.

Pan Goldstein je partnerem společností Karlin Port Real Estate a Oro Group. V současné době také úzce spolupracuje s několika velkými izraelskými investory do ekologických zdrojů energie a s firmami v oblastech hi-tech a ekologie.

 

Publikováno 20. 4. 2016